Activiteitenkalender

 

zomerbar : van juni tot en met september

Vanaf juni tot en met september kan je op de Holdamhoeve terecht voor een drankje in onze zomerbar. Ontspan, relax en kom tot rust tussen de boomgaarden en onze dieren of geniet van een AMOK, een zelf gebrouwen bier met een BIJsmaakje.

We zijn open op vrijdag van 14u tot 22u, zaterdag en zondag van 14u tot 18u.

Ambachtelijk weekend met zomerbar: zaterdag 19 en zondag 20 augustus

Vorige jaar hadden wij een geslaagde eerste editie met verschillende ambachten.  Dit jaar kan u weer met enkele ambachten kennismaken.

Naast de kraampjes met de ambachten serveren we in onze zomerbar ook een drankje voor de dorstigen en een hapje voor de hongerigen. 

We starten zaterdag om 12u en eindigen om 18u, zondag beginnen we om 10u en we sluiten opnieuw af om 18u.  Hieronder ziet u wat er onder andere te zien is.

 

 

 KERAMIEK

Ceramica con Anima

Keramiek met die persoonlijke, speelse touch, joie de vivre, knuffelfactor x.

Boetseren met colombintechniek en opbouw worden ter plaatse getoond.
Het voelen van de klei en zien wat daaruit voortvloeit en de reacties hierop, doen me dit bijberoep met passie uitvoeren en dat gevoel overbrengen.

website :   https://www.facebook.com/Ceramicaconanima/

 

 

 

 

HANDGEMAAKTE ZILVEREN JUWELEN

Creati Per Te

Handgemaakte zilveren juwelen in 2 verschillende technieken: Waxcarving (verloren wastechniek) en zilverklei. Als creatieve duizendpoot is o.a. sieraden ontwerpen sinds 2009 mijn grootste passie. Jaar na jaar heb ik mezelf hierin verdiept, mijn technieken verfijnd en verschillende ontwerpen en invloeden laten bijdragen tot eigen, unieke en uiteenlopende stijlen. Dit is eveneens een weerspiegeling van mijn karakter. Mijn creaties zijn dan ook steeds unieke, handgemaakte juwelen in goud en Sterling of Fine silver. Je kan ook bij mij terecht voor workshops om zelf een uniek juweel te creëren.

website: https://www.creatiperte.com/

 

 

 

MICROBROUWERIJ

Cheerful Friends Brewing Company

Cheerful Friends Brewing Company zag het levenslicht in 2020, toen 3 vrienden in volle Covid19 lockdown op zoek gingen naar een vaccin. Gefascineerd door de minder bekende bieren uit de craft beer scene, experimenteren ze er op los en zorgen ze voor leven in de brouwerij. De Cheerful Friends gaan voor een eigenwijs assortiment. Amok: Onze biologische tripel is rijk aan honing van onze eigen biekes op de boerderie. Laat hem vlot door uw keelgat vloeien, geniet van zijn 'bijsmaak' en subtiele nabitterheid en je vindt de weg naar het Walhalla. Een afgemeten, meesterlijk, origineel karakter dat opschudding verwekt.

 website: http://www.cheerfulfriendsbrewingco.com/

 

 

 

STIPPEN OP PORSELEIN, AMIGURUMI-HAAKWERK & CREATIES UIT BETON

Lotte rousseau

  Dotpainting (upcycling), knuffels haken, creaties uit beton, wenskaarten & kleine cadeau-artikelen.

  Je kan enkele handgemaakte creaties bekijken op

  website: https://www.instagram.com/lotte_rousseau/

   

   

   

   

  KERAMIEK, VILT, LEDERBEWERKING, ZEEP,..

  Vzw Holdamhoeve

   

  Dit jaar stellen we met onze vzw zelf een kraampje op met al onze zelfgemaakte werkstukken, van keramiek tot zeep.  Allemaal producten die we in het loop van het jaar gemaakt hebben samen met onze zorggasten.

   
   
   
   

   

   

  AMBACHTELIJK IJS

  Sorbetes Ni Manong Jelle

   

  Ook Jelle van Sorbetes Ni Manong Jelle zal met zijn ijsjeskar en ambachtelijk ijs terug aanwezig zijn op het ambachtelijk weekend.

  website : https://www.facebook.com/SorbetesNiManongJelle/about

   

   

   

  PERMACULTUUR

  TerraNova Permakultuur

  Sam Persoon stelt u de permacultuur voor en brengt enkele seizoensgebonden groenten mee.
   

  website : https://www.terranovapermakultuur.be/