AMBACHTELIJK WEEKEND

 

Dit jaar is de Holdamhoeve weer een verzamelpunt voor het ambachtelijk weekend met tal van mooie ambachten.

De ambachtslieden demonstreren voor u met liefde voor hun vak hun ambacht.

Allen welkom op zaterdag 17 augustus van 12u tot 18u en op zondag 18 augustus van 10u tot 18u

 

 

MICROBROUWERIJ

 

De cheerful Friends Brewing Co

De Cheerful Friends Brewing Co startte in 2020, toen 3 vrienden in volle Covid19 lockdown opzoek gingen naar een vaccin.
Gefascineerd door de minder bekende bieren uit de craft beer scene experimenteren ze er op los en zorgen voor leven in de brouwerij!

Op het ambachtelijk weekend kan je proeven van hun 3 ambachtelijk gebrouwen bieren, de alom bekende AMOK en hun 2 nieuwste brouwsels PEIRDEKOP en de BARACUS. 

HANDGEMAAKTE KERAMIEK VZW HOLDAMHOEVE

 

Vzw Holdamhoeve

Met onze zorggasten maken we mooie creaties in klei, we boetseren een theelichtje, een zeepschaaltje, een kommetje,.. Nadien worden onze werkstukken gebakken en geglazuurd. Kom op het ambachtelijk weekend zeker een kijkje nemen naar deze mooie werkjes.

https://www.holdamhoeve.be/

https://www.facebook.com/holdamhoeve/

https://www.instagram.com/holdamhoeve/

 

HOUTDRAAIER

 

Patrick Lardenoit

Patrick Lardenoit beoefent de ambacht van het houtdraaien. Op zaterdag demonstreert hij zijn kunnen op de houtdraaibank.  Pepermolens 

 

 

LEPELSNIJDER

Groei-eco

"Creatief zijn met hout is in eerste instantie waar GROEI om draait. Lepelsnijden in het specifiek, maar de interpretatie gaat veel verder dan dat. Houtsnijden is handenarbeid, ambacht, een echte kunst. Het vraagt focus, maar biedt je wel rust in ruil.”

https://www.groei-eco.be/

groei.eco@gmail.com

HANDGEMAAKTE JUWELEN

Creati Per Te

Als creatieve duizendpoot is o.a. sieraden ontwerpen sinds 2009 mijn (grootste) passie. Jaar na jaar heb ik mij hierin verdiept, mijn technieken verfijnd en verschillende ontwerpen en invloeden laten bijdragen tot eigen, unieke en uiteenlopende stijlen. Dit is eveneens een weerspiegeling van mijn karakter. Mijn creaties zijn dan ook steeds unieke, handgemaakte juwelen in goud en Sterling of Fine silver.

https://www.creatiperte.com/

creatiperte@outlook.com

KAARSEN EN INTERIEURACCESSOIRES

Advies44

Handgemaakte soja - vegan kaarsen. Met en zonder geur. Waxmelts Cementen houders, (terrazzo)schalen, (terrazzo)potjes, kaarsenhouders…

http://www.advies44.com

 

STIPPEN OP PORSELEIN

Lotte Rousseau

Mijn passie is stippen op porselein of ook wel 'dotpainting' genoemd. Ik haak knuffels, maak kleine cadeau-artikelen uit beton en wenskaartjes.

l_rousseau@yahoo.com

PERMACULTUUR

Terranova permakultuur

Permacultuur kan je situeren op de grens van natuur en landbouw. We creëren tuinen en landschappen met natuurlijke en onderhoudsarme voedselproductie en als hotspot voor biodiversiteit, ontmoetingsplek voor lokale gemeenschappen, en nog veel meer. Een soort van bostuinen eigenlijk.

http://www.terranovapermakultuur.be

contact@terranovapermakultuur.be