GROEPSWORKSHOPS 

 

 

Op zoek naar  een workshop voor collega's, vriendengroep, familie, vrijgezellendag, teambuilding  verjaardag of zelfs voor een kinderfeestje.  Wij bieden u een creatieve workshop aan op maat. 

Deze workshops zijn zowel voor kinderen als volwassenen.

Een basis-workshop duurt ongeveer een 3-tal uur,  we gaan samen aan de slag met de opbouw van een tasje, een bordje met ingedrukt reliëf, een tappassetje, een bloemenvaasje,... u kan kiezen uit een aantal verschillende modellen, in samenspraak en afgestemd op jouw groep.

 

Er is ook mogelijkheid om deze activiteit te combineren met verse huisgemaakte pizza uit onze authentieke steenoven.

 

HOE GAAN WE TE WERK (boetseren)

Aan de hand van persoonlijke begeleiding door Hilde ga je aan de slag met de klei. Met je handen werken, beeldend vormen tijdens een sociaal event, en binnen een paar uur ontwikkel je dat wat je graag al eens hebt willen maken van klei.
Nadat het kunstwerk is geboetseerd, dient het volledig uit te drogen. Afhankelijk van de dikte van het kunstwerk is er een gemiddelde droogtijd van 3-4 weken om het vervolgens te kunnen stoken op 1050 graden tot keramiek, na het bakken kan het door ons worden geglazuurd naar een kleurtje dat je zelf hebt gekozen uit ons kleurenpallet.  Daarna bakken we alles nog een tweede keer op een hogere temperatuur.
Daarna kan je je werkstuk ophalen, laten opsturen is ook een mogelijkheid.

 

PRIJS WORKSHOP

De kosten voor deze workshop zijn afhankelijk van de uren die je boekt en de groepsgrootte.

Inclusief klei, glazuur en ovenstook in keramische oven.

Inclusief koffie, thee en versnapering.

 

WORKSHOP IN COMBINATIE MET PIZZA

Ook bieden wij de mogelijkheid om de workshop te combineren met een stukje pizza. In onze authentieke oven, opgebouwd volgens aloude technieken, bakken we een heerlijke vers belegde pizza.  U kan kiezen uit en aantal verschillende soorten en bij mooi weer kunnen we gezellig buiten eten of in de oude schuur.  

 

KINDERWORKSHOPS

Een creatieve activiteit kan ook in combinatie met het verzorgen en knuffelen van onze dieren.  Neem contact op indien uw interesse gewekt is.

 

ANDERE WORKSHOPS

Ook andere workshops zijn mogelijk, wilt u eens vilten, papierscheppen,...  Geef ons dan gerust een seintje.